Все для Joomla . Бесплатные шаблоны и расширения.

Рівненський ліцей №1 Рівненської міської ради

Мандрівка до Нової української школи, або батькам про те, що чекає учнів з 1 вересня

З приходом малюка до школи, розпочинається новий етап у житті не тільки дитини, а всієї родини. Батьківські збори для родин майбутніх першокласників НУШ – важливий крок до співпраці ВЧИТЕЛЬ – ДИТИНА – РОДИНА.

25 серпня відбулася зустріч з батьками майбутніх першокласників «Мандрівка до Нової української школи».

Під час зустрічі директорка школи Грекул Л.В. ознайомила батьків з особливостями роботи школи; можливостями, які мають учні закладу освіти; відповіла на запитання, що цікавили батьків; представила класних керівників Катеринчик Н.Я.(1-А клас), Подолянко В.Ю.(1-Б клас), Ревуху Т.В.(1-В клас). Заступник директора з навчально-виховної роботи  Приходько Л. М. розповіла про організацію освітнього процесу школярів Нової української школи. Корисні рекомендації для батьків учнів перших класів надала психолог школи Драганчук Т.В.. Важливою інформацією та порадами поділилися класоводи. Батьки мали можливість оглянути навчальні кабінети, поспілкуватись з вчителями початкової школи.  

Попереду ще клопітка робота школи і батьків: потрібно організувати  якісний прийом першокласників, а мамам і татам  усвідомити себе в новій ролі – ролі батьків – першокласників.

Наступного дня майбутні першокласники мали можливість зустрітися із директоркою, вчителями, школою. Адже, знайомство з навчальним закладом  до початку навчального року допомагає налаштувати малят на навчання та сформувати позитивне ставлення дитини до школи.

Тож чекаємо майбутніх першокласників до нашої школи! 

Лариса Приходько, заступник директора з навчально-виховної роботи

© 2024 ARTEM PRONCHUK. All Rights Reserved.
Рівненський ліцей №1