Здесь нашел интересный обзор

Рівненський ліцей №1 Рівненської міської ради

Інтерактивна зустріч "Бережи життя – живи у безпеці" у рамках заходів Дня цивільного захисту

22 квітня у Рівненській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 імені Володимира Короленка спільно з навчально-методичним  центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області у рамках заходів Дня цивільного захисту було проведено інтерактивну зустріч  "Бережи життя – живи у безпеці".

У заході взяли участь Яковець Н.М., начальник обласного методичного кабінету навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Рівненської області, Ігор Головко, начальник служби безпеки дорожнього руху ГУ ДСНС України у Рівненській області, які поспілкувалися з учнями молодших класів та акцентували  їхню  увагу на дотриманні правил дорожнього руху,  пожежної безпеки, правил поведінки в природі і під час надзвичайних ситуацій.

Учні 3-А класу (класний керівник Жовнір А.В.) стали активними учасниками флешмобу, який організувала та провела для них для них  команда учнівського самоврядування «Лінія відриву» (керівник Денисюк Т.М).

Окрім того, на автомобілі «Вогняна блискавка» до дітей завітав казковий герой Пес-рятівник, який  взяв участь у конкурсах та  вручив школярам заохочувальні призи -  світло відбивальні браслети. Учням було дуже цікаво і легко повторювати  в ігровій  формі правила безпечної поведінки у побуті.

Алла Остаповець, заступник директора з навчально-виховної роботи

 

© 2024 ARTEM PRONCHUK. All Rights Reserved.
Рівненський ліцей №1