Расширения Joomla 3

Рівненський ліцей №1 Рівненської міської ради

Психолого-педагогічний консиліум «Адаптація учнів 1-х класів до навчання в умовах НУШ»

25 жовтня 2021 року відбувся психолого-педагогічний консиліум «Адаптація учнів 1-х класів до навчання в умовах НУШ» за участю психологічної служби закладу, логопеда, адміністрації, вчителів-класоводів, вчителів, які викладають  у 1-х класах та вихователів.

На консиліумі були представлені моніторингові дослідження практичного психолога Драганчук Т.В. та соціального педагога Драпака І.Р., підсумки спостережень на уроках, перервах та у шкільній їдальні. Класні керівники 1-их класів проаналізували стан адаптації учнів та озвучили проблеми, які виникають під час роботи з першокласниками. Колеги  отримали можливість побачити здобувачів освіти з різних сторін, а також зрозуміти їхні потреби.

Сплановано корекційно-розвиткові та логопедичні заняття. Вироблені спільні рекомендації для успішної адаптації школярів, які дозволять першокласникам подолати складний процес адаптації, пов'язаний з новими умовами навчання, вимогами вчителів, навчальним навантаженням, а головне, сприятимуть збереженню здоров`я та емоційного стану учнів.

Тетяна Драганчук, практичний психолог школи

© 2024 ARTEM PRONCHUK. All Rights Reserved.
Рівненський ліцей №1